Raindrop Th.

RAINDROP THERAPY — masaža čistim eteričnim uljima

Raindrop therapy je nježna tehnika masaže, specifična po tome što se nanose veće količine čistih eteričnih ulja na područje kralježnice. Raindrop tehnika se temelji na teoriji da su mnoga iskrivljenja kralježnice posljedica virusa ili bakterija, koji se nalaze uzduž kralježnice i uzrokuju upale koje stežu i grče okolno mišićno i vezivno tkivo i na taj način iskrivljuju kralježnicu.

U raindrop tretmanima koriste se eterična ulja koja djeluju balansirajuće, antibakterijski, antivirusno, spazmolitično, analgetično i poticajno na cirkulaciju. Odabrane kombinacije eteričnih ulja koja se koriste u ovoj tehnici jačaju fizičko tijelo, djeluju opuštajuće na mišiće uz kralježnicu, a to rezultira spontanim vraćanjem kralježnice u ispravan položaj. Dubinsko djelovanje eteričnih ulja nastaje zahvaljujući njihovoj sposobnosti da vrlo brzo prolaze kroz kožu, ulaze u tkivo, pročišćavaju limfu, snaže i regeneriraju organizam. Raindrop masaža se preporučuje kod svih bolesti kralježnice, prevencije nastanka prehlada i gripa, stresa, nesanice, nervoze, smanjenog imuniteta, kroničnog umora i depresija.

Raindrop therapy kombinira se sa VitaFlex masažom koja se izvodi na stopalima klijenta.

Preporuka je prije Raindrop therapy provesti nekoliko minuta (3-5) na Inverzijskom stolu (dostupno u Lux Amini Centru) koji omogućuje rastezanje kralježnice i dekompresiju diskova kralježnice bez fizičke manipulacije. Vlastita težina oslobađa pritisak kralježaka na diskove kralježnice i tako omugućuje vraćanje diskova kralježnice u prirodan položaj.